ja, jag ska bli bättre på att blogga!



Funderar på om den här ska få flytta in i min nya garderob, fin lite transparent(syns inte så bra på bilden) skjorta. Från zaras rea, 279:- tror jag det var, har dock bara 600 spänn att röra mig med just nu så gillar egentligen inte lägga hälften på en tröja när det bara är den 13;onde. Men det var någonting jag gillade med den.. hm, blir en funderare helt klart!


trettonde januari tvåtusenelva

dagen har varit helt okej, började dagens med lite plugg hemma inför provet. Vid 12.30 kom jag till skolan och skrev MVG-provet i idrott&hälsa, grymt mkt att skriva satt i två timmar.. Efter det har jag bara legat hemma tagit det helt soft. Imorn blir det till att åka lite tidigare till skolan för att kanske hinna svänga förbi espresso house men framförallt träffa den efterlängtade Inez som varit borta i en månad! Ska bli riktigt kul att träffa henne och höra om hennes äventyr från värmen.




Nya tag igen - imorn första skoldagen

vet att uppdateringen under har varit rent utsagt piss.. men nu med skolan som börjar imorn blir det bättre, känner mig sådär taggad om man säger så - är grymt jäkla avundsjuk på brorsan som fortfarande har ledigt.. Inte nog med att det vi börjar 8.25 imorn med lektion i samhällskunskap, utan vi har VG/MVG prov på torsdag. Det är inte okej med prov första veckan tillbaka.. ångest! Dagen här ägnats åt min  MAKEOVER AV MITT RUM! Har köpt en grym stor garderob och bara älskar hur fint allt har blivit. Har även haft totalrensning av hela rummet, känns jättebra att släga massa saker så att det finns mer plats för nytt... ska nog ta en bild snart så jag kan visa hur fint det har blivit!

satte ihop en liten outfit som jag mer än gärna skulle bära imorn,
åh vad jag är sugen på att handla nytt!


IDAG ; PRETTY LITTLE LIARS


Idag är den säsongspremiär av Pretty Little Liars, första episodes heter "moments later.." och med tanke på alltså som händer i säsongsavslutningen så tror jag att det blir grymt! kan knappt bärga mig till inatt, eftersom att premiären är på kvällen i usa får vi i sverige vänta tills inatt innan det äntligen är dags! Längtar, längtar, lägtar tills dess!


RSS 2.0