MITT RUM ÄR ETT ENDA STORT KAOOOS

Nu är jag mitt uppe i packningen och som den tjej jag är så har jag svårt att få plats med allt man vill ha med sig i en väska. Börjar bli grymt trött och ändå är klockan bara 22.25, borde nog hoppa in i duschen nu för att piggna till lite.. Med de två meningarna önskar jag alla en mysig tordags kväll - soon to be fridaaay!


(bild från förra helgen hos Frida, bääästa tjejerna ever!)


NU DRAR JAG OCH EVA MOT BUSSEN


(bild från när vi var inne i stan och fota :D)
Nu är vi klara med våran fotouppgift och ska börja dra oss mot bussen.  Har suttit i spotify typ hela eftermiddagen och lyssnat på The Fray.. love to guys! För mig blir det som sagt hem och packa, bloggar kanske lite ikväll om jag hinner. Annars blir det väl ngt inlägg imorn innan jag drar..

>See you suckers!


MATTELEKTION..

Nu sitter jag med inez och ska precis sätta igång och fortsätta plugga matte efter en kort rast. Torsdagsförmiddag = 3 timmars matte - suck, lite trött blir man! Efter lunchen blir det föreläsning om idrott istället för idrottspass, så slutar en timme tidigare idag, typ 13.30... De e jäkligt najs! Sen blir det hem och packa inför imorrn, bara typ 30 timmar kvar innan jag åker.. Aaaaah längtar!!



Dagens outfit.. I wish!




LOVE IS NEVER SIMPLE

idag har det varit skola som vanligt, haft spanska prov bland annat. Efter skolan letade jag lite efter en långklänning till turkiet. Hittade en på h&m med leopardmönster som jag gillade faktiskt. Tror jag sticker iväg efter skolan imorn och köper den. Annars idag när jag kom hem har jag jobbat med en läxa i foto. Så har suttit i photoshop ikväll, nu så tar jag det lugnt och funderar på om jag ska gå och göra fruktsallad.. Sen blir det igång att göra en packlista till turkiet har nämnligen bara onsdagskväll på mig att packa innan vi drar iväg.


här spenderar jag nästa vecka, ta mig dit nu!!!


hugs & kisses!

 

 

 

 


NOW I'M BAAACK!

nu är jag alltså tillbaka i bloggvärlden igen, för ja typ 5;te gången (?) hahaha, men nu känns det verkligen som om jag kommer ha mer tid till att blogga eftersom att vi har egna datorer i skolan. Ska fatta mig ganska  kort eftersom att jag är grymt trött och är bara så taggad för sängen just nu.. Idag iaf har vi haft skolfoto, kände att jag lyckades få den där hemska minen man (eller iaf jag) får precis innan jag börjar skratta, fan! Jag, Eva och Inez käka god lunch på subway och drog runt lite i globen. Efter skolan drog jag till haninge bibliotek för att hitta en engelsk bok som vi ska läsa. Jag hittade typ 7 stycken och kunde inte välja :P men tillslut lyckades jag besluta mig om 2 stycken. Sen gick jag runt och kollade lite på andra böcker och det slutade med att jag fick med mig 7 böcker.. ngt geeek kände jag väl mig med jag drar ju till Turkiet på fredag och då är det skönt med några bäcker att ha på stranden.. Shit vad det här blir långt inlägg även fast jag skulle fatta mig kort.. misslyckat! Har suttit och finurlat med designen ett tag, blev inte alls som jag ville men måste lägga mig nu så får fixa den senare..

Om ni vill kan ni även spana in Inez och nya sköna blogg; ( klicka på bilden)


 

hugs & kisses!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0